Vilka är vi?

Eva

  • Esoterisk Bindvävsmassage
  • Polaritetsterapi
  • The reconnection & reconnective healing
  • Coaching


Anledningen till att jag började inom Alternativa medicinen var att jag i cirka 10 år gick med upprepade halsinfektioner och svåra mag o tarmplågor. Traditionellt blev jag naturligtvis behandlad med pencillin och utvecklade till slut en kraftig pencillin allargi, som visade sig som att jag fick små kliande utslag som sedan övergick i att hela kroppen svullnade upp o blev alldelas blårödsvart!Jag blev så sjuk till sist att jag varken kunde dricka eller äta, vilket medförde att jag hamnade på sjukhus för uppvätskning och svaret att de hittade inga fel på mig. I min förtvivlan bad jag om hjälp VAD SKA JAG GÖRA? Redan dagen efter fick jag svar, ett stort reportage i lokaltidningen om Homeopati, hade absolut ingen aning om vad det var och tänkte har inget att förlora, måste prova detta istället. Bokade tid hos Homeopaterna o fick diagnosen penicillinförgiftning, fick homeopatisk behandling och tro det eller ej , blev symtomfri på 3 dygn efter mer än 10 års lidande.


Sedan blev uppbyggnadsfasen lång med massor av kundskap.Detta fick till följd att jag började utbilda mej till Zonterapeut. Upptäckte att det inte räckte till ett fullständigt läkande, kompleterade med Bindvävsmassage enligt Elisabeth Dickes metod. Upptäckte fortfarande att det inte räckte till ett fullständigt läkande. Inledde ett samarbete med Homeopaterna, Naprapater, Kiropraktiker med lysande resultat. Upptäckte iallafall att det inte räckte hela vägen. Kom så i kontakt med Polaritetsterapi och där hittade jag det absolut mest eminenta verktyg hittils. Eftersom Homeopati och Kiropraktik ingår i polaritetsterapins grunder, så har jag har nu arbetat med Polaritetsterapin sedan 1993 då jag avslutade min karriär inom den traditionella sjukvården.

Paul

  • Ögondiagnostik
  • Homeopati
  • Pulsdiagnostik
  • Ansikts o Kroppsdiagnostik

När jag var 6 år gammal så började mina problem med epilepsi. Under många år, närmare bestämt 23 käkade jag inte mindre än ca 75000 tabletter av olika slag för att hålla epilepsin i schack. Jag provade att sluta ett flertal tillfällen men fick alltid anfall efter några dagar. Ju längre tiden gick märkte jag att jag blev mer och mer förvirrad av mina mediciner. Hur skulle jag kunna leva med detta om jag bara blev mer och mer förvirrad? Det var då jag i kontakt med en kurs som kallades för Polaritetsterapi. Vid första kursen gick vi inte in så mycket på mina sjukdommar men den nästkommande kursen som min nuvarande lärare Benno Svensson hade sa han, ge mej några månader så ska vi nog ordna det. Detta trodde jag givetvis inte på för vetenskapen hade ju kommit fram till att detta var obotligt. Men jag var villig att prova för jag kunde inte gå omkring så här. Och döm om min förvåning redan efter ett par veckor kände jag mej mycket bättre. Så därför tog jag beslutet att prova att sluta med mina mediciner. Jag har sedan dess aldrig tagit någon kemisk medicin och mår alldeles förträffligt. Med andra ord det som vetenskapen påstår att vara obotligt behöver inte vara sant det är jag ett levande bevis för.


Med denna lilla berättelse vill jag få er som misströstar, att lägg inte ner er stridsyxa för det finns andra vägar att gå. Inom kvantfysiken har man påvisat att människokroppen endast bestå av 4% materia om man pressar ut allt och eftersom vetenskapen av i dag enbart koncentrerar sig på den fysiska materia genom röntgen och blodprover så betyder ju detta att dom bara kan se 4% av sanningen men dom andra 96% då, finns inte dom?

Besök också våra vänner!