Homeopat Skåne hjälper dig med homeopati

Homeopat i Skåne hjälper dig nå balans i livet

Med lång erfarenhet och expertis har jag hjälpt personer i obalans med homeopati som homeopat i Skåne. När du bokar mig vet du att du får professionell hjälp och en seriös behandling av dina problem. Jag har över 4.7 av 5 i betyg på vår bokningssida online där du kan välja vart i Skåne som du vill ha hjälp. Vi finns i Sjöbo och Helsingborg. 

 

Vad kan en homeopati behandling innehålla?

Vi använder oss av en bredd av metoder under behandlingen. Det kan innehålla ögondiagnostik, ansiktsdiagnostik och kroppsdiagnostik. Vi kan röra oss mot området reconnection healing och samtalsterapi, men även röra vid coaching. Det händer även att vi använder oss av naturläkekonst och bach blomessenser. Tiden du bokar är individuell, och det är vanligt att behandlingen tar 45 minuter.

Homeopati och dess historia

Den moderna Homeopatin kommer ifrån Hahneman som var verksam i Tyskland på 1700-talets slut. Han var en vanlig läkare som till slut blev frusterad av de många biverkningar som behandingar utav den vanliga medicineringen medförde. Denna frustration gjorde att han så småningom kom på förtunningens och potensieringens fördelar. Biverkningarna försvann och människan återfick sin förmåga till självläkning. Den Homeopatiska medlens verkan är att stimulera kroppens egen energi att sätta igång läkningsprocessen. 

 

Kroppen är fantastisk och svarar bra på homeopatisk behandling

Endast kroppen själv har kunskapen att hela sig och skapa läkning. Inga kemiska tillsatser kan manipulera kroppen till att fungera på samma sätt som den från början var avsedd att göra. Hahneman, hans samtida och efterföljande gjorde ett enormt arbete med att testa alla substanser på människan och skapade på så vis Materia Medica. Medlen inom homeopatin är därför väl beprövade och arbetar än idag efter samma principer som togs upp på 1700-talet.

 

Hur fungerar då Homeopatican? 

Genom att ta tillvara på de inneboende krafter och frekvenser kan man stimulera kroppens egna energier att komma i samklang med sin läkande energi. Varje homeopatisk medicin har samma förmåga att stämma kroppen instrument. Och som alla vet finns det inte två människor av samma sort, vilket betyder att man måste taga hänsyn till varje individs speciella behov av att stämma sig själv.